KIRIKKALE
24°
01:55

Akşam'a Kalan Süre

Devletin şefkat eli, vatandaşın yanında

Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, esnaf ve vatandaş ziyareti kapsamında il merkezinde faaliyet gösteren esnafları ziyaret etti.


HAYIRLI İŞLER TEMENNİSİNDE BULUNDU
Vali Makas, Kızılkanat İş Merkezi'nde bulunan esnafların iş yerlerini tek tek ziyaret ederek, esnaflarla sohbet etti. Esnafların işleriyle ilgili bilgi alan Vali Makas, hayırlı ve bereketli kazançlar diledi. Vali Makas, "Esnaflarımız, günlük hayat içerisinde halkın nabzını tutan, ekonominin can damarlarıdır. Esnaflarımızla bir araya gelerek, onların sorunlarını dinlemek ve çözüm üretmek için çalışıyoruz. Esnaflarımızın daha iyi şartlarda çalışmalarını sağlamak, bizim öncelikli hedeflerimiz arasında yer almaktadır." dedi.

ESNAFLARTAN MAKAS’A TEŞEKKÜR
Ziyaretlerde, Vali Makas'a İl Emniyet Müdürü Mustafa Emre Başbuğ ve İl Jandarma Komutan Vekili Albay Cihan Şanlı eşlik etti. Vali Makas'ın ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getiren esnaflar, "Valimiz, esnaflarımızın sorunlarını dinlemek ve çözüm üretmek için elinden geleni yapıyor. Bu ziyaretler, esnaflarla devlet arasında köprü görevi görüyor. Sayın Valimize teşekkür ediyoruz." ifadelerini kullandı.

Haber:Süleyman Ok 

İlginizi Çekebilir

Vali Mehmet Makas’tan esnaf ziyareti

İlginizi Çekebilir

Vali Makas ilçelerin reçetesini hazırladı

İlginizi Çekebilir

Düzensiz Göçle Mücadele için Kırıkkale’de toplandılar

Haber Yorumları

Yorum Yaz

59597

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171